Redneck Cars Drachten

Home » Waarom Borduren
Exclusiviteit: Een borduring geeft een exclusieve uitstraling en herkenbaarheid.
Duurzaamheid: Een borduring is duurzamer dan bedrukking. Een borduring gaat veel langer mee, en is dus investering voor jaren.
Toepasbaarheid: Er kan op allerlei soorten textiel geborduurd worden zoals bv handdoeken, badjassen, caps, shawls, mutsen, t-shirts, bedrijfskleding, overalls en zelfs op paardendekens.

Het borduren

Het borduren gebeurt met de grootste zorg. Voor het borduren, wordt de ondergrond verstevigd, en wordt ook de bovenkant van een borduurvlies voorzien, wat voorkomt, dat de steken in de stof worden getrokken. Nadat er door ons een proefmodel is geborduurd, wordt er samen met u bekeken of dit voldoet aan uw wensen.

U kunt zelf uw te borduren textiel aanleveren, maar wij kunnen hier ook voor zorgen. We hebben meerdere leveranciers van bedrijfkleding in de ruimste zin van het woordt.

Voor we kunnen gaan borduren,maken we een borduurkaart van een logo, foto of afbeelding. daar wordt een bedrag voor in rekening gebracht.Het is niet een standaard bedrag omdat elk logo,of afbeelding of foto anders is. De kosten van de borduurkaart en het borduren wordt van te voren besproken of via een offerte op de mail gezet.

Mocht u in de toekomst weer hetzelfde laten borduren dan berekenen wij uiteraard geen kosten meer voor het maken van een borduurkaart.Dan zijn er alleen kosten voor het borduren.

Er wordt eerst een proef borduring gemaakt zodat de klant het resultaat kan zien en kan aangeven of dit naar teveredenheid is gemaakt. na akkoord wordt de bestelling geborduurd.